Невероятно! Болно кученце, спасено от евтаназия, проходи (СНИМКИ)

Морска Звезда преди
Снимка: Thedodo
Морска Звезда преди
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Кученце, родено със сериозни увреждания, намери семейство и успя да проходи. Запознайте се с вдъхновяващата история на Морска Звезда, която доказва, че любовта е по-силна от всичко.

Морска Звезда е родена със Синдром на плувеца. Това е заболяване, засягащо крайниците, при което животното не може да стои изправено.

То лежи безпомощно по корем и движи крачета настрани, наподобявайки плуване. Състоянието на Морска Звезда е толкова стряскащо, че ветеринарните планират да я евтанизират, но Съдбата решава друго.

Кученцето е осиновено от добри хора, които искат да му дадат втори шанс. Те предприемат физиотерапевтични мерки и малко по малко палето започва да стъпва на крачетата си.

В началото то стои изправено само за секунди, след което бързо рухва. Но с всяка изминала седмица Морска Звезда става все по-силна и уверена в движенията си.

Няколко месеца по-късно старанията на всички нейни приятели дават резултати. Кучето вече спокойно се разхожда само и тича след стопаните си. Най-сетне то може да води пълноценен живот, доказвайки, че всичко е възможно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати