Мъж от Благовград е направил приют за кучета

Бойко Роджър Гренцке
Снимка: bnt.bg
Бойко Роджър Гренцке
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Благоевградчанин с тежка съдба се грижи за 40 бездомни кучета. 30-годишният Бойко Роджър Гренцке е направил своеобразен приют за безстопанствени животни и досега е помогнал 150 хайванчета в беда.

Историята на младежа от Благоевград е повече от невероятна. Още в невръстна възраст той попада в дом за деца, лишени от родителска грижа.

Когато е само на 5 години, се появяват хора от САЩ, които го осиновяват. Тогава обаче се случва нещо изключително странно. В деня, в който Бойко трябва да отлети с новото си семейство за Щатите, осиновителите му изчезват.

Така момчето отново остава само и прекарва детството си в домове за сираци, преминавайки през много трудности. Въпреки тежката си съдба обаче Бойко не е забравил какво е милосърдие и любов.

Затова с помощта на дарения той е изградил своеобразен център за спасяване на бездомни куче, съобщава БНТ. Животните там получават ветеринарна грижа.

Освен това са обезпаразитени и кастрирани. Имат си и чипове. Благодарение на усилията на Бойко много от тях намират истински дом в чужбина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Nadina Emanuilova
Nadina Emanuilova
21.02.2020 20:51
А как можем да му помогнем?
1
0
Yavor Hadzhiev
Yavor Hadzhiev
17.04.2020 12:59
Здравейте!

Може да потърсите Boiko Grencke във Фейсбук или Oscar & Lora Bulgaria :)
1
0