Miau.bg»Статии»Живини»Младеж спаси паднало катериче и го върна на майка му

Младеж спаси паднало катериче и го върна на майка му

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Младеж спаси паднало катериче и го върна на майка му
Снимка: brightside.me

Катеричка, паднала от гнездото си, беше спасено от момче и върната на майка ѝ. Вижте тази вдъхновяваща история, показваща какви трябва да са взаимоотношенията между хората и животните.

Рахул Шарма от Индия тъкмо закусвал на терасата си една сутрин, когато случайно погледнал надолу към улицата. Младият мъж забелязал малко катериче да лежи на земята и първата ми мисъл била, че трябва веднага спаси мъничето от гладна котка или куче.

След като прибрал катеричето, младежът много внимателно го почистил и нахранил с капкомер. По-късно той му направил импровизиран дом от кутия за обувки, където пухкавото бебе дори започнало да си играе. Така индиецът и катеричето имали своите незабравими моменти заедно, а няколко часа по-късно се случило нещо прекрасно.

Възрастна катерица се появила около мъничето и Рахул заключил, че това всъщност е притеснената му майка. Животното се страхувало да се доближи заради присъствието на момчето, но след известно суетене най-накрая грабнало бебето и го отнесло в гнездото.

Така Рахул си отдъхнал, че е успял да направи добрина за животно в нужда. Той признава, че цял живот си е мечтал да отглежда катерица като домашен любимец. Въпреки това е по-щастлив, че е помогнал на малкото да се върне при своето семейство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати