Жена измина над 2000 км, за да спаси котка, болна от рак

Баба Гануш и Кристал
Снимка: petcofoundation.org
Баба Гануш и Кристал
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Какво бихте направили, ако котката ви има нужда от помощ? Вероятно не бихте жалили време и усилия, за да помогнете на своя четириног приятел. Същата е ситуацията и с млада жена от САЩ, която пропътувала над 2000 км, за да спаси своето болно коте.

Когато Кристал осиновила котака Баба Гануш, дори и не предполагала колко много ще се привърже към животинчето. С времето обаче двамата станали много близки.

И точно когато животът им изглеждал като приказка, се появило сериозно изпитание за приятелството им. Оказало се, че Баба Гануш има рак и се нуждае от много сериозно лечение.

За да се случи това обаче котето и неговата човешка майка, трябвало да изминат сериозно разстояние. Ситуацията изглежда наистина сложна, но Кристал успява да я овладее.

С помощта на други зоолюбители и ветеринарни специалисти лечението на Баба Гануш се осъществило. Котето преминало през всички необходими процедури и в момента здравето му се подобрява.

Кристал е щастлива, че отново може да е у дома със своето любимо момче, което не спира да ѝ се отблагодарява за помощта с много прегръдки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати