Тя намери бележка в новия си дом и скоро забеляза, че някой я гледа

10.07.2018
1 от 3 Снимки
Новата къща на Миранда
Снимка: Instagram
Новата къща на Миранда

Преместването в нова къща обикновено е съпроводено с известна доза стрес, защото никога не знаеш какво може да откриеш в непознатото жилище. Понякога старите обитатели забравят непотребни одеяла, книги, домакински съдове.

Друг път пък новите обитатели откриват теч, заради който трябва да правят тежки ремонти. За щастие в тази история, разказана от американката Миранда, изненада била малко по-различна и приятна.

Когато 23-годишната жена от Вашингтон пристигнала в новия си дом, тя намерила писмо от предишните собственици. В него били отбелязани някои подробности за жилището и нещо много важно.

Оказало се, че в него от 12 години живее и друг обитател, а докато четяла писмото, Миранда усетила, че той вече я наблюдава през стъклото на вратата.

Всъщност с къщата младата жена получила и нов домашен любимец. Котето, което тя и близките ѝ нарекли Раз, изглеждало приятелски настроено към тях.

То още се държало резервирано, но все пак ги наблюдавало с голям интерес и демонстрирало, че е гладно. Сега семейството на Миранда се опитва да се грижи за писаната и се надява тя да се сприятели с останалите домашни любимци.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари