Най-тъжният котак намери семейство! Вижте колко различен е сега

Черна котка

Тъжно и изстрадало коте от САЩ най-сетне намери постоянен дом и стопани. Запознайте се с Мистър Би, който след 10 години на улицата и тежки борби за оцеляване, най-сетне разбра какво е истинско щастие.

Когато доброволка от зоозащитна организация попада на Мистър Би, той изглежда фрапиращо. Възрастният котак, прекарал целия си живот на улицата, страда от тежки инфекции, и всичко във външния му вид подсказва сериозността на състоянието му.

Най-лошото е, че след много изследвания му е открит и котешки СПИН. Проблемите на животното са толкова тежки, че ветеринарните специалисти не чертаят светло бъдеще на Мистър Би.

Дори изказват мнение, че за него ще е по-добре да бъде приспан. Жената, която го е намерила обаче, не иска и да чуе за подобен вариант. Тя е решена да даде втори шанс на болния котак и прави всичко възможно да стабилизира това злочесто и изплашено създание.

В началото мисията ѝ изглежда почти невъзможна, но скоро усилията ѝ биват възнаградени. Здравето на мъника се подобрява значително, а заедно с това той започва да показва и своята гальовна страна.

Няколко месеца по-късно Мистър Би открива и своите постоянни познати. Двойка от Северна Каролина го осиновява и сега котакът е щастлив да има истинско семейство.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати