Герой! Хъски от Бургас спаси живота на изчезнала жена

Хъски

Куче от Бургас спаси живота на жена, изпаднала в беда. Възрастната дама изчезнала от Център за психично здраве и била обявена за издирване. Няколко дни след инцидента обаче домашно Хъски успяло да я открие в местен парк.

Действието се разиграло в сутрешните часове на 30-ти юни. По това време кучето Хаус било на разходка с друго пале и собствениците им. Внезапно животните отпрашили към гористата зона на парка и започнали да се държат неспокойно.

Тръгвайки към след четириногите, стопаните им виждат, че мястото е изключително кално. Предпочитат да се приберат, но тогава Хъскито Хаус се шмугва в храстите.

След като вижда упорството му да стои там, стопанката му се опитва да го вземе. Именно тогава забелязва, че сред растителността лежи възрастна жена, покрита с кал.

Стопаните на кучетата веднага сигнализират за инцидента на тел. 112, а до идването на линейката Хаус продължава да стои до непознатата дама и да скимти жално.

След като старицата е прегледана от лекари, се оказва, че не е пострадала тежко в парка. Благодарение на геройството на Хаус тя е върната в клиниката, където е постъпила доброволно, предава Нова телевизия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати