7 симптома, че трябва веднага да заведете любимеца си на ветеринар

1 от 7 Снимки

1. Кашля от поне 2 седмици


Ако кашлицата на кучето и котката е постоянна, като не спира вече 2 седмици, трябва да заведете домашния си любимец на ветеринар, защото може да страда от белодробно или сърдечно заболяване. Хроничната кашлица може да е сигнал за бронхит, пневмония или тралален колапс.

Последни проучвания показват, че домашните любимци също страдат от стрес и напрежение, но за разлика от хората по-рядко ходят на лекар. В галерията ни може да видите 7 предупредителни знака, че вашият домашен любимец се нуждае от лечение.

Здравето на котките и кучетата също трябва да се следи, като има няколко симптома, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. С поведението си любимецът ви ще покаже, че нещо не е наред.

Следете дали те се държат по-различно, защото в някои случаи тези промени в настроението са сигнал за сериозни заболявания.

В галерията ни може да прочетете 7-те основни признака, че вашият домашен любимец се нуждае от ветеринарен лекар. Ако проявява някои от посочените симптоми, незабавно потърсете медицинска помощ.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати