Вижте как куче помогна за откриването на изчезнало момченце

Кучето спасител
Снимка: clickondetroit.com

Куче от САЩ помогна за откриването на изчезнало момченце. Благодарение на следите, което животното е оставило при разходката си с детето, полицията е успяла да стигне до изгубеното детенце.

Необичайният инцидент е станал преди дни в американски село от щата Мичиган. Родителите на 2-годишния Принстън Пийк се събудили и с ужас установили, че синът им го няма, а входната врата е отключена.

При мисълта, че районът е осеян с опасни блата, безлюдни ниви и гъсти гори, семейството на момчето изпаднало в паника. Родителите били безкрайно изплашени, че никога повече няма да видят наследника си.

За щастие обаче най-лошото не се случило. Местни полицаи дошли да разследват инцидента и решили да тръгнат по следите, които семейното куче, кръстоска между Питбул и Боксер, е оставило.

Те изминали около километър и половина, докато стигнат до малкия Принстън. Въпреки че бил без памперс и с няколко драскотини, малкият беглец бил в сравнително добро състояние. Така след няколко часа отсъствие той отново бил у дома.

Според полицаите бързото откриване на момчето се е случило именно благодарение на кучешките следи. Те също така смятат, че детенцето е останало невредимо заради кучето, което е било край него.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати