Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Тези кучета помогнаха на бебе да избяга от стаята си, а то ги почерпи

Тези кучета помогнаха на бебе да избяга от стаята си, а то ги почерпи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
6397
Тези кучета помогнаха на бебе да избяга от стаята си, а то ги почерпи
Снимка: boredpanda

Двата голдън ретривъра Блу и Колби вече са известни в You tube, защото техните стопани качват клипчета още когато кучетата са били малки палета. Но последното видео, в което е замесена и малката дъщеричка на семейството, ги остави без думи.

Малката Клоуи е само на 15 месеца, но нейните родители Крис и Нина споделят, че веднага се е сприятелила с домашните любимци. Колби има навика да застава под детското ѝ столче, а тя веднага му хвърляла храна.

Но родителите нямали представа, че тримата са заформили малка престъпна група и докато мама и татко спят, те се черпят в кухнята.

Блу и Колби са ранобудни и още в 6 сутринта са на крак, оглеждайки се за нещо за хапване. Но тъй като Крис и Нина рядко стават толкова рано, за да ги нахранят, те решили да се възползват от щедростта на малката Клоуи.

Двете кучета се промъквали тайно в стаята ѝ, събужали я с облизване на лицето, а след това тримата заедно тръгвали към кухнята.

Клоуи вече е достатъчно висока и може да стигне храната за кучета, споделя бащата пред сайта Bored Panda.

Когато родителите отивали да закусят, намирали разпръснатата храна по пода. За да решат мистерията, решили да заснемат видео и с изненада разбрали, че двете кучета и дъщеря им действат в екип, за да направят пълна бъркотия, докато възрастните спят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати