Котка-предател прецака стопанина си! Ето как го изпорти пред властите

Котка-предател прецака стопанина си! Ето как го изпорти пред властите

Домашна котка постави стопанина си в много неудобно положение. Животинчето прецака пъкления план на мъжа и го направи за смях пред цял свят.

Куриозният случай се разиграл в Русия, а главен герой в него е безотговорен татко, който дълго време лишавал своите наследници от издръжка. След като станало ясно, че той няма никакво намерение да се погрижи за малчуганите си, бившата му жена се обърнала към съда.

Не след дълго съдебни изпълнители се появили в жилището на неизрядния баща, за да му потърсят сметка. На вратата обаче ги посрещнала новата половинка на мъжа, която категорично заявила, че човекът, когото търсят, не е у дома.

Нещо повече – дамата ги поканила да влязат и да видят с очите си, че жилището е празно. За лош късмет обаче неканените гости направили точно това. А когато се озовали в хола, веднага им направило впечатление поведението на домашната котка.

Тя се взирала в дивана и не искала да помръдне от него. Надниквайки отдолу, един от изпълнители срещнал погледа на издирвания баща. Така той най-после бил принуден да отговаря пред закона за поведението си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати