Питбул нападнал кучето на Джерард Бътлър при гостуването му в България

1 от 3 Снимки
Джерард Бътлър и Шушка
Снимка: instagram
Джерард Бътлър и Шушка

Джерард Бътлър е преживял неприятна случка, по време на престоя си в България. Палето Шушка, което звездата осинови при предишно свое гостуване в страната ни, е било нападнато от друго домашно куче.

Става дума за четириного от породата Питбул, което се разхождало навън без намордник. Инцидентът за пореден път доказва безотговорното отношение на много от българите към техните домашни любимци.

За неприятния момент известният актьор разказва пред камерите на bTV. Той споделя, че инцидентът станал, докато той и кучето му били на разходка. По пътя срещнали Питбул, който Шушка доближила, за да подуши. Изневиделица обаче Питбулът станал агресивен и захапал кучето на Бътлър.

Беше ужасно! Изплаших се, че ще загубя домашния си любимец. По-късно разбрах, че проблеми от този тип са много наболели за България, коментира актьорът.

Припомняме, че Джерард Бътлър и Шушка са заедно от края на миналата година. По време на снимки у нас актьорът забелязал хавайчето да се скита навън и се влюбил в него на мига. Затова побързал да го осинови и вземе у дома. Сега Шушка следва своя човешки татко навсякъде и също е на път да се превърне в звездно куче.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати