Куче изгуби рожбите си, но намери утеха в малко коте

Амира и Джуниър
Снимка: lovemeow.com
Амира и Джуниър
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Помните ли Мохамед Ала Алджелейл – зоозащитникът от Алепо, който предпочете да рискува собствения си живот, но да не оставя животните в сирийския град да бедстват? Въпреки военните действия мъжът остана в опасната територия, за да помага на котките там и на други злочести животинчета. Сега Пазителят на котките от Алепо ни разказва поредната вдъхновяваща случка.

Главен герой в историята е женското куче Амира. Неотдавна Мохамед го намира да се скита по улиците в окаян вид. Разпознавайки, че хайванчето очаква кученца, сириецът му осигурява храна и подслон.

За нещастие скоро Амира ражда мъртви бебета и изпада в депресия. Надявайки се да помогне на кучето, Мохамед му осигурява плюшени играчки, които да гушка. Въпреки това Амира изглежда посърнала и няма желание за нищо.

И точно тогава се случва чудо. Мохамед попада на осиротяло бездомно котенце, което има огромна нужда от топлина и майчина ласка. Всичко това то открива в Амира.

Котето Джуниър бавно си проправя път към нея и скоро те вече са семейство. Най-сетне Джуниър има майка, която да се грижи за него, а Амира си връща желанието за живот. Тяхното приятелство е толкова красиво, затрогващо и невероятно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати