Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Осиротели котенца мислят мъжко куче за своя майка (СНИМКИ)

Осиротели котенца мислят мъжко куче за своя майка (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Всичко започва преди няколко седмици. В ранните часове на една майска сутрин Виктория от Мериленд, САЩ, тъкмо излиза от дома си със своето мъжко куче Турбо, когато чува тревожно мяукане в градината.

Насочвайки се по посока на звука, жената вижда малко коте, което бърза да вземе в ръце. Въпреки това мяукането продължава и тогава кучето ѝ открива в близките храсти още две мъничета.

Животинчетата са изплашени, мокри и треперя от студ. Вики знае, че няма как да ги остави там, затова бърза да ги заведе във ветеринарна клиника. След помощ от специалист котетата добиват друг вид и Вики ги взема у дома.

Въпреки че тя има куче, присъствието му не се оказва проблем за котенцата. Всъщност Турбо се изявява като отговорна бавачка на мъничетата, а те от своя страна, непрекъснато го гушкат и следват навсякъде. По всичко личи, че пухкавите бебета го възприемат за своя майка.

Благодарение на неговите грижи и старанията на Вики, котенцата растат здрави и щастливи. Скоро те ще са готови за осиновяване и приемната им майка се надява да им намери най-добрите семейства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати