Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Те мислеха, че отглеждат котенца. Но истината се оказа друга...

Те мислеха, че отглеждат котенца. Но истината се оказа друга...

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Рис

Съпрузи от щата Тексас изненадаха властите с твърдението си. Двойката заявява, че е осиновила две малки котенца и в последствие е разбрала, че те всъщност са рисове. Ако се окаже, че семейството си измисля, може да бъде подведено под отговорност за нарушаване на закон, свързан със съхранение на дивите животни.

Неотдавна мъж и жена от Сан Антонио се сдобил с две пухкави бебета. По-късно обаче екзотичните котета започнали да се държат грубо към осиновителите си и да проявяват доста диви черти.

Когато съпрузите разговаряли с властите за двете палави мъничета, заявили, че според тях животинчетата са от вида бенгалски котенца. Те си дали вид, че дори не са подозирали, че всъщност отглеждат рисове.

Специалистите, заели се със случая обаче, не са напълно сигурни в показанията на семейството, тъй като те се разминават. Освен това според тях е трудно да се обърка Бенгалската котка с рис, тъй като те имат много различни черти.

Според тях може да има нещо гнило в тази история и те продължават работа по нея. Ако се намерят доказателства, че стопаните лъжат, те ще трябва да отговарят пред съда.

Междувременно рисчетата вече получават специализирана грижа и се подготвят да бъдат върнати в дивата природата, ако това е възможно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати