Герой! Първата дама на Бразилия спаси кучето си от удавяне

Герой! Първата дама на Бразилия спаси кучето си от удавяне
Снимка: Instagram

Първата дама на Бразилия спечели симпатиите на всички любители на кучета. Марсела Темер, съпруга на бразилския президент Мишел Темер, скочи в езеро, за да спаси домашния си любимец.

Инцидентът се е разиграл на 22 април, но едва днес става обществено достояние. Първата дама на Бразилия се е разхождала заедно със своя син около двореца Алворада, когато тяхното куче порода Джак Ръсел Териер на име Пиколи, скочило в езерото, за да гони патици.

След като няколко минути кучето не изплувало на повърхността, Темер е помолила за помощ охранителка. Жената обаче категорично отказала да откликне на молбата ѝ.

В този миг смелата първа дама сама скочила в езерото с дрехите и извадила кучето. След инцидента охранителката е отстранена от работа в президентството и е преместена на друго място.

Малкият Пиколи стана част от семейството на държавния глава през септември 2016 година, веднага след като Темер пое този пост от Дилма Русеф. Съпружеската двойка има още едно куче, Голдън Ретривър на име Тор. Животинките са важна част от семейството.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати