Коте, захвърляно 2 пъти от стопаните си, най-сетне намери истински дом

Тоби
Снимка: Instagram
Тоби

Коте, зарязвано два пъти от семейството си, най-сетне намери истинско щастие. Запознайте се със злочестия Тоби, който видя най-лошата страна на човеците, но сега е на път да си върне доверието в тях.

7-годишният Тоби живее при семейство от Северна Каролина, но след като стопаните му забелязват, че той не се разбира с останалите им писани, решават да го махнат от жилището си.

За целта те му намират нови собственици и го изпращат на 20 км от първоначалния му дом. Объркан, изплашен и стресиран, Тоби не разбира защо е бил изоставен от семейството си и иска да се върне при него.

За тази цел той търпеливо изминава голямото разстояние и пристига у дома отново. За жалост, завръщането му ни най-малко не трогва първите му стопани. За да са сигурни, че наистина ще се отърват от него, този път те го водят в приют и дори питат за евтаназия.

Само че плановете им не се осъществяват. Мъникът е забелязан от зоозащитници, които веднага разпространяват драматичната му история и му намират нови хора, които този път истински да го обичат. Така днес Тоби е едно щастливо животинче, което най-после получава грижи, внимание и ласки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати