Всички отритваха това куче заради деформацията му. Но вижте го сега

1 от 7 Снимки
Бо Токс
Снимка: boredpanda.com
Бо Токс

Лабрадор, роден с лицева деформация, най-сетне намери щастието. Запознайте се с кученцето Бо Токс, което цял живот беше отхвърляно и пренебрегвано, но най-сетне получи истинско семейство и приятели.

Бо Токс е роден с малформация на главата и по тази причина никога не е получавал любов и грижи. Години наред е живеел в тежки условия, копнеейки за малко ласки.

За щастие, един ден за мъките на това нещастно създание научава Джейми. Дамата се влюбва в него от пръв поглед, без да се вълнува от различния му външен вид.

Джейми е запленена от веселия и приветлив нрав на Бо, затова прави всичко възможно да го вземе у дома. И когато това се случва, изстрадалото пале най-сетне усеща топлината на истинското семейство.

В новата си къща Бо е обграден от любов, внимание и уют. Той получава стопани и по-голямо братче, което също е Лабрадор. Благодарение на него и на Джейми Бо се превръща в щастливо и безгрижно създание, каквото трябва да е всяко живо същество. Вижте неговата невероятна промяна в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати