Ще сънувате кошмари заради демоничната котка Локи (СНИМКИ)

Котка сфинкс
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Някои животни са сладки, защото имат пухкава козина, а други – защото имат излъчване на ангел. Е, котето Локи, със сигурност не притежава нито едно от двете, но въпреки това според стопаните му то е най-невероятното животинче на света.

Локи е от породата Донски Сфинкс и по тази причина няма козинка и погледът му е зловещ. За да сме по-точни, ще кажем, че котето изглежда като демон, който всеки момент би взел душата ви.

Но все пак не бива да съдим само по външния вид. Въпреки сърдитото излъчване на котачетето стопаните му са категорични, че Локи е много миловидно, гальовно и игриво животинче, което иска само да дарява околните с любов.

Когато той се появил в живота им, им донесъл много радост, провокирал творческата им страна и им показал колко прекрасен може да бъде животът. Затова те намират осиновяването му за най-правилното решение.

Изглежда, че човешките родители на Локи не са единствените му фенове. Котачето има Инстаграм, в който го следват над 60 000 почитатели. Вижте най-добрите снимки от профила му в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати