Геройството на тази котка-майчица ще се помни дълго!

1 от 3 Снимки
Котка

Женска котка извърши огромен подвиг, за да спаси бедстващите си рожбички. Нейното геройство ще бъде запомнено завинаги и ще служи на хората като пример за истинска и безрезервна майчина обич.

Драматичната история на котката Скарлет е от далечната 1996 година. Писаната и нейните пет котенца живеят в необитаем гараж в Ню Йорк. Един ден обаче в помещението избухва пожар.

Пожарникарите започват да се борят с пламъците и точно когато са на път да го овладеят, виждат нещо забележително. Котка с почти изцяло обгорено тяло, непрекъснато влиза и излиза от пламтящия гараж.

При всеки курс тя изважда котенце и се връща за ново. След като изважда и последното си бебе, котката рухва на земята и припада.

Тя и рожбичките ѝ са откарани във ветеринарна клиника, където специалистите полагат много усилия да спасят котешкото семейство. За жалост обаче, едно от мъничетата издъхва.

Но Скарлет и останалите животинчета се оказват малки бойци с голямо желание за живот. Те преодоляват всички трудности и оцеляват. След време намират своите семейства, а Скарлет живее още 12 щастливи години със стопани от Бруклин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати