Коте с необикновена външност промени живота на момченце със същата съдба

1 от 4 Снимки
Котето Луна
Снимка: Christina Humphreys
Котето Луна

Когато си роден с по-необикновена външност, животът понякога може да бъде труден. Много често хора с по-необичайна визия се чувстват неразбрани и отритнати от обществото, свикнало да поставя етикети.

Затова можем само да си представим колко самотен се е чувствал 7-годишният Мадън от Оклахома, роден със заешка устна и хетерохромия (различен цвят на очите). Благодарение на едно специално коте обаче най-лошите моменти вече са зад гърба на момченцето.

През целия си живот Мадън се е чувствал различен заради необикновения си вид. Когато обаче открива котето Луна, което има същите особености като него, всичко се променя. Мадън най-сетне има верен другар, който е със същата съдба.

Нещо повече – котето със заешка устна и хетерохромия е неговата сродна душа. Луна не съди Мадън и не му се подиграва. Вдъхва му самоувереност и му доказва, че да си различен е прекрасно.

Заешката устна и хетерохромията са две състояния, които се срещат изключително рядко. Невероятно е колко много си приличат Луна и Мадън. Било им е писано да се срещнат, смята семейството на момчето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати