Еднооко куче предупреди стопанката си за нещо ужасно

Еднооко куче предупреди стопанката си за нещо ужасно
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Еднооко пале доказа, че много често тези, които ние си мислим, че спасяваме, всъщност спасяват нас. Кучето, осиновено от американката Лорън Готие, предпази стопанката си от тежко заболяване, след като надуши опасна бучка в близост до носа ѝ.

Умното куче Виктория е с Лорън само от няколко месеца, но вече двете имат много специална връзка. Прекарват заедно всяка свободна минута и се наслаждават на компанията си. В даден момент обаче Вики започнала да се държи доста странно.

Тя непрекъснато навирала муцуната си в лицето на Лорън и упорито душела определен участък. След този акт пък винаги гледала стопанката си с особен поглед и изглеждала, като че ли се опитва да я предупреди за нещо.

Странното поведение на животното накарало младата жена да отиде на лекар. Така станало ясно, че има опасна бучка на лицето си, която може да се развие в животозастрашаващо раково заболяване, ако не се вземат мерки.

След шокиращото откритие Лорън претърпяла операция по отстраняване на образуванието. Тя е безкрайно благодарна на Виктория за помощта и още не може да повярва какво ѝ се е случило.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати