Куче беше намерено в окаяно състояние! Вижте го сега

Куче беше намерено в окаяно състояние! Вижте го сега
Снимка: RCDAS
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Неглижирано куче със спластена козина и тежки кожни проблеми беше избавено от незаинтерсования си стопанин. Вижте невероятната му трансформация!

Наскоро организация за животни към Лос Анджелис получава сигнал от мъж, който твърди, че кучето му е починало. При отзоваване на сигнала служителите установяват, че 8-годишното пале от породата Лхаса Апсо се крие под храст в близост до дома на собственика си, но е все още живо.

Въпреки това то изглежда потресаващо, тъй като козината му не е нито разресвана, нито подстригвана. Тя се е превърнала в капан за него и пречи на нормалното му движение. Освен това животното е нападнато от паразити и има тежка кожна инфекция, съобщава Дейли мейл.

За щастие след намесата на ветеринарни специалисти четириногото вече е по-добре. Заплетената му и мръсна козина е отстранена, а кожното заболяване вече се третира с необходимите медикаменти.

След като предишният стопанин се е отказал от кучето, то ще остане под грижите на лекари и доброволци, докато си намери нов стопанин. Дано този път извади по-голям късмет!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати