Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Мъжко куче се мисли за майка на котенце

Мъжко куче се мисли за майка на котенце

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Осиротяло коте намери постоянен дом и майчина закрила в лицето на мъжко куче. Вижте историята на малката Претцел и нейния верен другар Морти.

Претцел е котенце от Мауи, Хавай. Неотдавна учителката Кимбърли го забелязва на улицата и решава, че не може да го подмине. Мъничето е слабичко, мръсно и с възпаление на очите. Всичко във вида му подсказва, че то трябва да получи незабавна помощ.

Ето защо Кимбърли взима Претцел у дома и ѝ оказва помощ. Скоро котето е видимо по-добре и идва поредният важен момент за него. Време е да бъде представено пред друг член на семейството – кучето Морти.

В началото Ким се опасява как палето ще приеме Претцел, но за нейно най-голямо успокоение първата среща между двете четириноги минава чудесно.

Морти започва да ближе Претцел и от този ден нататък той се изживява като нейна майка. Благодарение на неговата закрила и на грижите на Ким Претцел се справя с инфекцията, достига здравословно тегло и вече изглежда много по-добре.

Сега малката писана се чувства чудесно в своя постоянен дом, а с приятел като Морти няма как да е по-обичана и закриляна. Той бди над нея като орлица и не може да мигне, ако тя не е в прегръдките му. Вижте кадри от тяхната мила дружба в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати