Вижте преобразяването на това мърляво коте (СНИМКИ)

Котето Берли
Снимка: Supplied by Davy Gallant
Котето Берли

Бездомно коте, скитащо се на улицата, намери своите стопани. Вижте историята му и преобразяването му в прекрасен домашен любимец.

Всичко започва, когато Дейви и синът му Тоби един ден пътуват към дома си. По пътя те забелязват слабичко котенце, което мяука за помощ. След като никой не проявява интерес към мъника, Дейви и Тоби решават да го вземат. Носят го у дома, където веднага започват да се грижат за него и го кръщават Барли.

В началото Барли е съвсем крехка, недохранена и изплашена. Цялата ѝ козина е покрита с мръсотия и тя изглежда доста зле. Освен това се нуждае от обезпаразитяване. Но само след няколко дни състоянието ѝ изглежда значително по-добро и тя с увереност показва своята нежна страна.

На семейството не му трябва много време, за да реши, че трябва да задържи Барли за постоянно. Така започва нейната приказка. Днес Барли е голямо момиче и се е превърнала в истинска кралица. Тя дели дома си с Дейви и близките му, както и с останалите домашни любимци вкъщи.

Най-сетне тази котана има спокоен и щастлив живот. От някогашното мърляво коте пък няма и следа. Вижте нейното невероятно преобразяване в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати