Miau.bg»Статии»Живини»Еднооко коте с четири уши намери постоянен дом

Еднооко коте с четири уши намери постоянен дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Повечето хора се притесняват да се грижат за животни с увреждания, които изискват по-специални грижи. Но за щастие има и много сърцати доброволци, които не се плашат от идеята и дори са готови да си осиновят такова специално мъниче. Сред тези невероятни хора е и млада жена на име Джорди, която се влюбва в еднооко коте с четири уши.

Джорджи е доброволка в американска зоозащитна организация. Преди време тя взима временно в дома си две болни котенца. Едно от тях е изключително необикновено. Заради генетична деформация мъникът Франки има четири уши. Това обаче не му пречи да е игрив и мил към всеки.

За жалост, в началото едното око на Франки има сериозно увреждане и се налага да бъде отстранено. Така котето остава еднооко, но продължава да се държи като храбър боец.

То преминава през тежки изпитания, но с помощта на Джорджи успява да се възстанови. След като двамата изживяват заедно много трудности, младата жена решава да задържи мъника за постоянно.

Днес Франки има сигурен дом и е важен член от семейството на Джорджи. Всеки ден той ѝ се отблагодарява за помощта с много милувки и не пропуска да подари прегръдка на всеки, с когото се срещне. Неговата история е категорично доказателство, че дори животните с увреждания могат да са прекрасен домашен любимец и приятел.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати