Вижте за какво предупреждава жена, изгубила кучето си при нелеп инцидент

1 от 2 Снимки
Пити и Кристина
Снимка: Facebook
Пити и Кристина

В емоционален пост във Фейсбук американката Кристина Янг споделя една сърцераздирателна история за нелепата смърт на нейния Питбул Пити.

Скърбящата жена иска да предупреди повече собственици на кучета, за да не пренебрегват проблема и да пазят по-добре домашните си любимци.

На 19 февруари тази година Янг и приятелят ѝ Кристиан излизат от дома си за работа, както обикновено. Но когато двамата напуснали апартамента, не обърнали внимание, че са забравили отворен пакет чипс на плота в кухнята.

Кристиан първи се прибрал у дома и се изненадал, че Пити не го посреща с обичайния си жизнерадостен лай. Когато отишъл в кухнята, видял любимецът им да лежи безжизнено с пакет чипс около главата си.

Пити бе изял целия чипс и явно е искал да оближе трохите, защото е промушил цялата си глава в пакета. След това не е успял да се измъкне и се е задушил. Не може да си простим, че сме забравили този чипс, който доведе до смъртта на нашия Пити, пише Кристина във Фейсбук.

Няколко дни след трагедията тя направила проучване и се оказало, че този нелеп инцидент не е толкова рядък. Оказало се, че около 40% от домашните любимци за загинали, задушени от забравени опаковки на храни.

Кристина Янг иска да предупреди всички собственици на домашни любимци да са по-внимателни, за да не им се случи нещастието, което е застигнало нейното куче.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати