Котка осинови зайче, останало без майка

Котка осинови зайче, останало без майка
Снимка: Love Your Feral Felines
Универсална четка за косми за прахосмукачка-15%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
22.10 лв.
Виж ››

Женска котка доказа, че за чистата обич не съществуват граници. Пухкавата майчица осинови осиротяло зайче и го прие като едно от своите новородени котенца.

Интересната случка се разиграва неотдавна в сиропиталище за животни в Калифорния. След постъпването си в приюта бременна котка дава живот на няколко прекрасни котенца.

Нейната невероятна грижовност към бебетата впечатлява гледачите, но не това ги изумява най-много. Докато котката отглежда своите малки рожбички, в зооцентъра постъпва и малко зайче, останало без майка.

Притеснявайки се, че сирачето може и да не оцелее, доброволците решават да го представят на котката. И за техен най-голям възторг писаната няма нищо против да бъде негова майка.

Тя не само се съгласява да го храни и топли, но се грижи за зайчето с впечатляващо усърдие. Благодарение на нейната майчина загриженост, мъничето расте здраво и силно.

Скоро то ще е достатъчно голямо да се върне в природата и да живее на свобода. А дотогава ще има възможно най-добрата и грижовна майчица.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати