Куче и две котки отглеждат осиротели животинки

Куче и две котки отглеждат осиротели животинки

Куче и две котета от приют се превърнаха в най-добрия екип за отглеждане на осиротели котенца и кученца. Запознайте се с триото Сузи, Куши и Съни, които заедно са помогнали на безброй малки животинки.

Всичко започва преди осем години, когато доброволката Кели взема от приют безстопанствено куче. В началото тя смята да задържи временно Сузи, докато му намери постоянен дом. Но с времето толкова се привързва към него, че не може да го пусне.

Сузи е деликатен, нежен и много любвеобилен. Освен това има силно изразено майчинско отношение към по-малки животни. Това става причина Кели често да взема бездомни котета вкъщи, а Сузи да се грижи за тях и да ги социализира, докато пораснат.

През годините към кучето се появяват и още две котки. Когато те постъпват при Кели, имат множество здравословни проблеми, но това не им пречи да проявяват своята прекрасна същност.

И те са изключително грижовни към други създания, което ги превръща в идеалните партньори на Сузи. Кучето и двете котани формират прекрасен екип в помощ на малки животни, останали без майка.

Заедно те се грижат за тях и ги превръщат в добри компаньони. Мили кадри от съвместната им работа можете да видите в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати