Котките са магически създания! Вижте какви свръхестествени сили притежават

Котките са същества, известни със своите свръхестествени способности. Смята се, че те лекуват различни заболявания, пречистват аурата, предпазват от зли духове и магии.

Ако стоите навън и безстопанствена котка започне да се умилква около вас, не я гонете. Това е нейният начин да пречисти енергийното ви поле и да ви направи по-спокойни, смятат специалисти по свръхестествени въпроси и окултни практики.

Ако се страхувате от лоши очи и врагове, задължително си вземете коте у дома. Това животно ще ви защитава от всякакви неприятели, които се опитват да ви изпратят лоша енергия. Въобще котките са един жив талисман против уроки. Те ни пазят и от зли духове. Неслучайно в някои страни имат обичай да поканят първо писана у дома, когато се настанят в ново жилище.

Всички котки са славят като източници на позитивизъм и здраве, но някои смятат, че определени породи са особено могъщи и свещени. Като такива се считат Сиамска котка, Персийска котка, Бурманска котка и др.

Сигурно сте чували поверието, че ако черна котка ви мине път, ще ви навлече лош късмет. Противно на това твърдение обаче, много парапсихолози и сензитиви смятат, че черните котки носят щастие, любов и благополучие на стопаните си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати