miau.bg»Статии»Живини»Котките са магически създания! Вижте какви свръхестествени сили притежават

Котките са магически създания! Вижте какви свръхестествени сили притежават

Котките са същества, известни със своите свръхестествени способности. Смята се, че те лекуват различни заболявания, пречистват аурата, предпазват от зли духове и магии.

Ако стоите навън и безстопанствена котка започне да се умилква около вас, не я гонете. Това е нейният начин да пречисти енергийното ви поле и да ви направи по-спокойни, смятат специалисти по свръхестествени въпроси и окултни практики.

Ако се страхувате от лоши очи и врагове, задължително си вземете коте у дома. Това животно ще ви защитава от всякакви неприятели, които се опитват да ви изпратят лоша енергия. Въобще котките са един жив талисман против уроки. Те ни пазят и от зли духове. Неслучайно в някои страни имат обичай да поканят първо писана у дома, когато се настанят в ново жилище.

Всички котки са славят като източници на позитивизъм и здраве, но някои смятат, че определени породи са особено могъщи и свещени. Като такива се считат Сиамска котка, Персийска котка, Бурманска котка и др.

Сигурно сте чували поверието, че ако черна котка ви мине път, ще ви навлече лош късмет. Противно на това твърдение обаче, много парапсихолози и сензитиви смятат, че черните котки носят щастие, любов и благополучие на стопаните си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати