Лийла е най-забавният и шантав питбул (СНИМКИ)

Лийла
Снимка: xsoup4you
Лийла
Козметична Чанта за Пътуване-14%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
16.00 лв.
Виж ››

Повечето хора си мислят, че питбулите са опасни и кръвожадни кучета. Това е съвсем нормално, като има предвид лошата слава, която се носи на породата. Но не всички питбули са страшни. Някои от тези кучета могат да са изключително мили, любвеобилни и нежни. Точно такава е Лийла – дружелюбен питбул, който освен всичко доста забавен и шантав.

Лийла има наистина необичайно поведение. Тя обича да заема нетипични за кучетата пози, с които повече прилича на йога гуру, отколкото на нормално четириного. Освен това излиза на разходка през зимата само когато е добре облечена. Също така не може да заспи, ако не е завила плътно главата си.

Странното поведение на Лийла в началото леко е притеснявало нейните стопани. След многобройни срещи с ветеринарни специалисти обаче така и не открили кучето да има някакво заболяване.

Така че всички нейни странности явно се дължат на специалния ѝ характер. Затова сега собствениците ѝ по-малко се тревожат за нея и повече за забавляват на маймунджилъците ѝ. Вижте ги и вие в галерията ни!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати