miau.bg»Статии»Живини»Коте-миньонче се превърна в офис талисман

Коте-миньонче се превърна в офис талисман

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12634
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Дребничко котенце успя да открадне сърцето на приемната си майка. Запознайте се с малкиия Уидъл, който е изключително мил и гушкав.

Преди няколко месеца доброволка от зоозащитна организация, базирана в Нова Зеландия, взима няколко бездомни котенца. Едно от тях е Уидъл – дребничко котаче, което въпреки скромните си размери е изключително игриво и чаровно.

Докато ги отглеждах, всичките братя и сестри на Уидъл пораснаха, но той почти не мръдна. Независимо от това беше жизнен, любвеобилен и много любопитен, спомня си приеманата му майка Джеси.

Междувременно мъникът започва да ходи на работа с Джеси и се превръща в любимец на целия работен колектив. Той често се катери по раменете на служителите и е готов да раздава милувки.

С времето той превзема сърцето на Джеси и сега тя просто не може да се раздели с него. Уидъл е нейната радост и най-голяма гордост. Това малко котаче може и да е с миниатюрни размери, но притежава толкова голямо сърце, че има обич и нежност за всеки.

Въпреки че в момента живее като малък крал, Уидъл не е забравило за усърдните грижи на Джеси и всеки ден ѝ се отблагодарява с прегръдки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати