Miau.bg»Статии»Живини»Бездомно куче спаси мъж от агресивни песове

Бездомно куче спаси мъж от агресивни песове

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Бездомни кучета

Казват, че кучето е най-верният приятел на човека. Има безброй истории, в които домашни палета са помагали на своите стопани и дори са спасявали живота им. Но кучетата са готови да се притекат на помощ не само на хора, с които живеят. Това доказва случка, която споделя наш читател с инициали Р.С. Тя е от преди години, но е нещо, което той ще помни с благодарност винаги.

Историята се разиграва една вечер, когато Р.С. отива на нощна смяна. Докато върви към службата си, след него тръгва кварталното куче Бобчо. Двамата изминават няколко пресечки, след което палето започва да изостава и се изгубва.

Точно тогава обаче пред Р.С. се изпречват две непознати кучета, които започват да ръмжат яростно и все повече да се доближават към него. Мъжът замръзва на място и започва да се чуди как да излезе от трудната ситуация.

И точно когато си мисли, че ще му се наложи да влезе в схватка с песовете, чува познат лай зад гърба си. Оказва се, че Бобчо не го е изоставил. Смелото пале застава между Р.С. и другите две кучета и им се опълчва.

Бобчо успява да прогони натрапниците, а Р.С. отива на работа невредим. След тази случка мъжът не забравя да се отблагодари на своя четириног охранител и честичко го черпи със саламчета и кучешки лакомства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати