Коте-терапевт помогна на носорогче, изгубило майка си (СНИМКИ)

Коте-терапевт помогна на носорогче, изгубило майка си (СНИМКИ)

Когато малкият носорог Джамила пристига в сиропиталище за диви животни, то е ранено и изплашено. Но благодарение на грижовните доброволци там успява да се възстанови, а с помощта на котка-терапевт, се социализира. Запознайте се с трогателната история на котето Мюу и неговото приятелче Джамила.

Джамила е носорогче, останало сираче, след като бракониери нападнали майка му. При сблъсъка мъничето се е опитало да я защити и е пострадало. За щастие по-късно е било прието в резерват за диви животни, където е получило подходяща помощ.

И макар лечението на Джамила да е помогнало за нейното възстановяване, в тя била много тъжна и изплашена заради загубата на майка си. Тогава в нейния живот се появило котето Мюи. В началото Джамила била скептична към неговото присъствие, но после започнала да се доверява на писаната.

Така малко по малко двете животинки се сприятелили и котето превърнало носорогчето в игриво и приветливо създание. Сега Мюи и Джамила са неразделни.

И въпреки че котето е звезда в сиропиталището, където ежедневно общува с агънца, слончета и всякакви други четириноги, винаги намира време за своята най-добра приятелка Джамила. Тяхната прекрасна дружба е толкова затрогваща, че може да разтопи и най-леденото сърце. Вижте снимки на Мюи и Джамила в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати