Тези чаровници ще ви накарат да се влюбите в породата Австралийска овчарка

Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Кучетата от породата Австралийка овчарка са едни от най-чаровните, умни и трудолюбиви палета. Въпреки че в миналото те са се използвали основно като работни кучета за направляване на овце и друг добитък, днес все повече хора избират Австралийската овчарка за свой компаньон, тъй като представителите на породата се поддават на обучение, а са и много любвеобилни, грижовни и верни към своите хора.

Да отглеждаш Австралийска овчарка е отговорно занимание, тъй като тези кучета изискват известни грижи и усилия. Те са изключително енергични създания, за които активният начин на живот е на първо място.

Освен това искат цялото внимание на стопанина си и няма да се задоволят само с бързо погалване. Но същевременно съжителството с Австралийска овчарка може да е и голям купон. Това показват снимките на палетата Кобалт, Джеронимо и Таз, споделени в Инстаграм.

Те живеят в Калифорния и са най-голямата муза на стопанката си, която се занимава с фотография. Пухкавите приятелчета често участват в невероятни фотосесии. Вижте техни снимки и вие в нашата галерия. Уверяваме ви, че ще влюбите завинаги в тази порода кучета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати