Miau.bg»Статии»Живини»Корги помогна на мъж, преживяващ голяма болка

Корги помогна на мъж, преживяващ голяма болка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Корги помогна на мъж, преживяващ голяма болка
Снимка: Madison Palm

Кара е Корги, спасено от предишното си семейство малко преди осмия си рожден ден. Тя е дала живот на редица кученца, но въпреки това никога не е имала любящи и грижовни стопани, защото е била използвана като средство за печалба. Независимо от миналото си обаче това невероятно пале е запазило приветливия си характер, който сега с радост открива при новите си стопани.

Когато Мадисън Палм взема Кара в дома си, тя възнамерява да е само нейна приемна стопанка. С времето обаче осъзнава, че това чудесно куче е невероятен компаньон, приятел и терапевт, ето защо решава да го задържи завинаги.

Двете са чудесен екип и са заедно навсякъде, а по време на пътуванията си Кара винаги се запознава с нови хора и не пропуска шанса да ги обсипе с ласки. Именно при едно от последните им пътувания се случва нещо необикновено.

Мадисън и Кара са в чакалнята на летище, когато кучето се отделя от стопанката си и се настанява до непознат мъж. Притеснена, че Кара може да досажда на господина, Мадисън също отива при него и започва да му се извинява.

Тогава обаче той признава с насълзени очи нещо неприятно. Оказва се, че човекът е загубил кучето си миналата нощ и изживява огромна болка.

Някак си Кара беше усетила страданието му и бързаше да го успокои, разказва Мадисън пред TheDodo.

Нейното присъствие не може да запълни празнината на мъжа, но все пак успява да го накара поне за миг да забрави за болката си и да се усмихне така, както когато кучето му е било живо. Нейната любов се оказва най-добрият лек за страданието му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати