Имате лош ден! Погледнете тези животни и помислете отново

Имате лош ден! Погледнете тези животни и помислете отново
Снимка: pawsplanet.me
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Всеки от нас има лоши мигове. Когато в сюблимния момент наоколо се навърта някой с камера, нещата могат да излязат извън контрол.

Всеки от нас познава поне един такъв човек – или самият той е такъв. Той е непохватен и колкото и да се старае – просто не излиза добре на снимки. А ако не е човек, а животно – тогава резултатът може да е дори още по-смешен.

Снимките в нашата галерия ще ви накарат да се разсмеете от сърце. Животинките на тях са доказателството, че не само хората изпадат в нелепи ситуации. Ние може да изглеждаме заспали на снимките си, да сме застанали в странна поза или да изглеждаме подпийнали в иначе перфектния кадър.

Животинките от своя страна пък успяват да застанат по най-нелепия начин за снимка и колкото и да се опитвате да останете сериозни, просто избухвате в смях от запечатания им във вечността образ.

Разгледайте фотосите на приятелите ни от природата в нашата галерия – те определено имат лош ден. А дори и да не е така, те спокойно могат да влязат в класацията за най-нефотогенични животни. Е, денят ви вече не ви се струва толкова черен, нали?

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати