Вижте преобразяването на котето Барни, прекарало 6 години на улицата

Барни преди
Снимка: Chatons Orphelins Montréal
Барни преди
Козметична Чанта за Пътуване-15%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
15.72 лв.
Виж ››

6-годишен котак, прекарал целия си живот на улицата, най-сетне получи шанс за по-добър живот. Вижте неговата история и станете част от преобразяването му.

Барни е коте, открито да се скита по улиците на Монреал, Канада. Мъникът имал толкова болен и нещастен вид, че доброволци от местна зоозащитна организация побързали да му се притекат на помощ. След последвалите медицински грижи и по-добра храна Барни най-сетне започнал да изглежда по-добре.

Барни имаше ужасен вид, когато го намерихме. Липсваха му зъби, едното му ухо беше пострадало, а тялото му беше покрито с множество белези, останали му от битки с други котки. Въпреки това той беше с ведър характер и проявяваше гальовност към всеки, дошъл да му помогне, разказват гледачите на Барни.

И макар това пухкаво момче се възстановява с бавни темпове, то има силна воля за живот и вече изгледа много по-добре от момента, в който е постъпило в клиниката.

То вече има истински и грижовни приятели и вероятно скоро ще намери постоянен дом и семейство. Вижте неговото преобразяване в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати