Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Майчината обич на този питбул ще преобърне представите ви за породата (СНИМКИ)

Майчината обич на този питбул ще преобърне представите ви за породата (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Питбул
Снимка: Facebook
Питбул с котенца

Питбулите са кучетата с най-лошото репутация. Те са считани за изключително кръвожадни, свирепи и агресивни, но можем ли да лепнем такъв етикет на всяко пале от тази порода? Разбира се, че не!

Кучетата, подобно на хората, също се различават едно от друго. Така че със сигурност не всички питбули са опасни. Точно това доказва и палето от днешната ни история.

То е спасено от тежки условия, но е запазило своя добронамерен и любвеобилен нрав. Сега се изявява като приемна майка на малки котенца, които също имат нужда от любов и грижи. И както виждате от снимките в галерията ни, се справя отлично с новата си мисия.

Въпреки славата си на лошо куче това четириного не притежава и капка агресия. То иска само да дарява своята обич и не познава друго чувство. Затова толкова го бива като бавачка на други малки животинчета.

Майчиното отношение на този путбул към котенцата беше запечатан и в клип, който вече месеци наред циркулира в социалните мрежи. Видеото среща много чудесни отзиви и доказва, че няма лоши кучета, а само такива, които не са възпитани добре от стопаните си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати