Трогателно! Самотно котенце си намери необичайна, но грижовна мама

Трогателно! Самотно котенце си намери необичайна, но грижовна мама
Снимка: Gabi Vannini/Dallas Animal Service
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Едноседмично котенце от Далас беше намерено навън, докато мяука силно за помощ. Приемната му стопанка Габи му подсигурява дом и грижи, но въпреки това мъничето плаче неутешимо. Тогава на Габи ѝ хрумва чудесна идея, благодарение на която изоставената животинка най-сетне се чувства в безопасност.

Когато Небула пристига в своя първи временен дом, тя е изплашена, гладна и копнееща за майчина ласка. Габи прави всичко възможно, животинката да се чувства добре под нейно наблюдение, но Небула продължава да плаче неутешимо.

Тогава на жената ѝ хрумва да представи котенцето на кучето си Пират, което в момента кърми своите новородени кутрета. Решението ѝ се оказва чудесна идея. Пират приема Небула и започва да я храни и обгрижва наравно с палетата си.

Благодарение на нейното благородно майчино сърце изоставеното котенце най-сетне се чувства в пълна безопасност и започва да расте щастливо.

Месеци по-късно Небула вече е голяма котка. Сега ѝ предстои да отиде в своя постоянен дом, където отново ще живее с дружелюбни кучета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати