След 10-годишно скитане куче се върна при стопаните си

След 10-годишно скитане куче се върна при стопаните си

2018 година донесе най-хубавият подарък на семейство от американския щат Пенсилвания. Наскоро Дебра Сойервелд и близките ѝ отново си върнали любимия лабрадор Аби, който изчезнал от жилището им преди цяло десетилетие.

Когато през 2008 година черното пале офейкало от дома на стопаните си в Аполо, те решили, че повече никога няма да видят любимеца си. Опасявали се, че навън той е загинал и се опитвали да преглътнат болката от загубата му.

Неотдавна обаче се случило истинско чудо. С Дебра се свързал работник от служба за защита на животните, който я уведомил, че нейното куче Аби е намерено на 16 километра от дома си.

Не е ясно къде е била черната красавица през последните години, но ако се съди по прекрасния ѝ вид, е получавала добра храна. Въпреки това Аби пак се е озовала на улицата, а когато застанала пред дома на непознат мъж, той уведомил властите.

Тъй като Аби била чипирана, от службата за защита на животните намерили нейната първа стопанка Дебра и ѝ върнали изчезналото куче. Така след 10-годишно скитане Аби отново си е вкъщи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати