Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Най-пухкавият турнир на планетата наближава

Най-пухкавият турнир на планетата наближава

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5468
Най-пухкавият турнир на планетата наближава
Снимка: btvnovinite

Футбол на четири лапи ще може да гледат всички любители на котки на 4 февруари в най-пухкавия турнир на планетата. Състезателите ще се борят със зъби и нокти за купата.

Котките със сигурност имат таен план да завладеят Земята. Първата стъпка в него е турнирът по американски футбол за четириноги, който ще се проведе на 4 февруари.

Котешката купа се провежда за пета поредна година в САЩ. Неин организатор е телевизия Холмарк, кояот дава шанс на най-смелите спортисти да премерят уменията си.

За да донесат слава и чест на отбора си, мъркащите атлети ще трябва да използват най-различни съоръжения. Сред тях са трудни за балансиране люлки, фитнес топки, както и специалната пързалка котешки наклон, която рязко може да промени хода на състезанието.

Всяка котка има своето място в играта. Въпреки това тези животинки са бунтари и понякога предпочитат да се търкалят по терена, вместо да спазват правилата. В същото време има и типични за човешкия спорт изненадващи нападения, невероятни скокове и гладиаторски боричкания.

Котешката купа е най-известното спортно събитие с котки. Отчасти то е и кампания за осиновяване на домашни любимци. Тази година турнирът включва четириноги участници, спасени от скорошните бедствия в САЩ, но останали без стопани. Най-добрия от сред тях ще получи трофей и нов дом, в който да живее.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати