Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Първото кафе за кучета в Ню Йорк отваря врати

Първото кафе за кучета в Ню Йорк отваря врати

Ню Йорк има много неща, които да предложи на своите обитатели и посетители, но очевидно му липсваше кафене за кучета. Досега.

Boris & Horton, кръстен на домашните любимци на собствениците, планира да отвори врати този месец в Източен Манхатън. Това е любимо на хиляди кучета кафене, където клиентите могат да се насладят както на своето кафе, така и на качествено прекарано време със своите собствени кученца - и тези, придружаващи други клиенти.

Но това само по себе си е революционно - министерството на здравеопазването в Ню Йорк ще одобри правилата, които позволяват на ресторантите и на клиентите им да се хранят с кучетата си едва през пролетта.

През месеците дотогава собствениците на Борис и Хортън са работили в тясно сътрудничество с катедрата по здравеопазване, за да се уверят, че новото кафене отговаря на новите правила.

Клиентите могат да се насладят на кафе и сладкиши или храна от вегетарианското меню на кафенето. Вечер може да си поръчат бира, вино и леки закуски.

През уикендите ще се провеждат различни събития за осиновяване за кучета, нуждаещи се от домове. Кафенето помага да поглезите малките си любимци с бисквити или да им купите каишки или кутии с подаръци от магазина за подаръци в кафенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати