Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Всички се смяха със снимките на коте, пристрастено към топлината

Всички се смяха със снимките на коте, пристрастено към топлината

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Всички се смяха със снимките на коте, пристрастено към топлината
Снимка: Instagram

През зимата топлинка търсят не само хората, но и представителите на животинския свят. А за котките, които са пословични любители на слънчевите бани и одеялата, откриването на топлина се превръща в основна мисия.

Това е най-важното начинание и за едно коте на име Бусао, което е пристрастено към високите температури и желанието му да се добере до източник на топлина създава много комични ситуации.

Бусао е писан от Токио, Япония, и е на около 9 години. Преди да заживее със сегашното си семейство, той е прекарал дълго време на улицата. Сега обаче ни най-малко не сеща за предишния си живот и се вживява като истински господар.

Той обича да бъде глезен и изкушаван с различни котешки лакомства. Най-много от всичко обаче Бусао обича да е на топличко.

Всъщност той е пристрастен към това чувство, затова непрекъснато се навърта около лампи, нагреватели и други електрически уреди, излъчващи топлина.

Забавните моменти, които създава с поведението си пък, не могат да бъдат подминати. Затова стопанинът му редовно го снима и споделя смешни снимки в социалните мрежи, където Бусао е следван от хиляди хора. Посмейте се и вие с фотографиите на Бусао, който се разтапя като кашкавал на фурна, когато усети топлинка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати