Всички се смяха със снимките на коте, пристрастено към топлината

Всички се смяха със снимките на коте, пристрастено към топлината
Снимка: Instagram

През зимата топлинка търсят не само хората, но и представителите на животинския свят. А за котките, които са пословични любители на слънчевите бани и одеялата, откриването на топлина се превръща в основна мисия.

Това е най-важното начинание и за едно коте на име Бусао, което е пристрастено към високите температури и желанието му да се добере до източник на топлина създава много комични ситуации.

Бусао е писан от Токио, Япония, и е на около 9 години. Преди да заживее със сегашното си семейство, той е прекарал дълго време на улицата. Сега обаче ни най-малко не сеща за предишния си живот и се вживява като истински господар.

Той обича да бъде глезен и изкушаван с различни котешки лакомства. Най-много от всичко обаче Бусао обича да е на топличко.

Всъщност той е пристрастен към това чувство, затова непрекъснато се навърта около лампи, нагреватели и други електрически уреди, излъчващи топлина.

Забавните моменти, които създава с поведението си пък, не могат да бъдат подминати. Затова стопанинът му редовно го снима и споделя смешни снимки в социалните мрежи, където Бусао е следван от хиляди хора. Посмейте се и вие с фотографиите на Бусао, който се разтапя като кашкавал на фурна, когато усети топлинка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати