Вижте какви необичайни подаръчета прави котето Балу на стопанина си

25.01.2018
1 от 3 Снимки
Вижте какви необичайни подаръчета прави котето Балу на стопанина си
Снимка: Instagram

Казват, че котките са егоистични и самолюбиви животни, но една писана от Великобритания, доказва точно обратното. Мъркащото създание се казва Балу е известно с малките подаръчета, които редовно прави на своя стопанин Бен.

Бен и Балу живеят в студентска къща с още много хора и около тях винаги е голям купон. Партитата обаче не пречат на Балу, която обича да е център на внимание и да общува дори с напълно непознати.

Котето често е във вихъра на забавлението и разсмива до сълзи всички с пакостите си. Най-голямо учудване обаче предизвика навикът на писаната да прави малки подаръчета на Бен.

За да изрази любовта си към него, Балу редовно му носи дребни гризачи, буболечки, птички, които го шокират. На младия мъж многократно му се е случвало да се събуди и да види върху гърдите си котето, държащо в уста някоя мърдаща гадинка.

Сами се досещате, че тази гледка е успявала да го събуди така както не е в състояние и най-силното кафе. Ето защо Бен се е опитвал всячески да покаже на своята питомка, че навикът ѝ не му харесва.

Изглежда, че Балу все пак е разбрала позицията му, защото от известно време е сменила гадинките с листа и клончета. От тях обаче красавицата не иска да се откаже. И дори Бен да изхвърли малките ѝ подаръци, на другия ден тя отново ще му е донесла други.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати