Коте, отхвърлено от майка си, намери неочаквана утеха! Вижте го сега

Коте, отхвърлено от майка си, намери неочаквана утеха! Вижте го сега
Снимка: Facebook
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Коте с церебрална хипоплазия, отхвърлено като бебе от майка си, намери подкрепа на неочаквано място. Благодарение на усилията на добри хора и любовта на грижовно куче малкият Пепино оцеля и днес има пълноценен живот. Вдъхновете се от неговата невероятна история!

Когато Пепино идва на бял свят, той веднага е отритнат от майка си, което налага за него да се грижат доброволци и ветеринарни лекари. Първоначално той е толкова мъничък и уязвим, че един от служителите в клиниката го взема у дома, където да го храни почасово.

Постепенно телцето на Пепино укрепва, но тогава специалистите забелязват нещо притеснително. Котенцето има церебрална хипоплазия и заради състоянието си извършва некоординирани движения.

Въпреки тази особеност обаче Пепино е доста игрив и дружелюбен. Той се сдобива с майка куче, която го дарява с много любов и подкрепа. Освен това Пепино получава и човешки баща, който иска се грижи за него независимо от особеността му.

Днес, 2 години по-късно, Пепино вече е голям котак, който се движи много по-уверено. Стопанинът му пък е категоричен, че той не се различава от другите котки въпреки състоянието си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати