Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче осинови котенца, изоставени от майка си

Куче осинови котенца, изоставени от майка си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Куче осинови коте

Кучетата и котките са спрягани за смъртни врагове открай време. Но едно благородно пале от Портланд, Орегон, доказа, че се разбира отлично с писаните и дори осинови две малки топцичи, когато майка им отказа да се грижи за тях.

Всичко започва преди една година, когато доброволката Ронда взема временно в дома си писана и нейните малки. Котката, която е стресирана от престоя си в приют и раждането, с времето е загубила майчинския си инстинкт и все по-малко се интересува от двете си бебета.

Затова Ронда поема грижата над малките и връща котката обратно, така че да си намери по-бързо постоянно семейство. Котенцата обаче продължават да се нуждаят от майка, която да ги топли, и тогава Ронда решава да използва най-нежното си тайно оръжие.

Жената има в дома си и любвеобилно куче на име Зука, което винаги се е разбирало добре с котките. Затова решава да го запознае с мъниците. И скоро Зука сама пожелава да осинови двете братчета.

Тя не само ги поема в обятията си, но се превръща в тяхна сянка. Благодарение на нейните грижи и топлина котенцата оцеляват. А когато стават достатъчно големи, намират и постоянен дом.

Те са осиновени заедно и имат щастливо семейство. Техният нов живот можете да видите в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest