miau.bg»Статии»Живини»Куче осинови котенца, изоставени от майка си

Куче осинови котенца, изоставени от майка си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12634
Куче осинови коте
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Кучетата и котките са спрягани за смъртни врагове открай време. Но едно благородно пале от Портланд, Орегон, доказа, че се разбира отлично с писаните и дори осинови две малки топцичи, когато майка им отказа да се грижи за тях.

Всичко започва преди една година, когато доброволката Ронда взема временно в дома си писана и нейните малки. Котката, която е стресирана от престоя си в приют и раждането, с времето е загубила майчинския си инстинкт и все по-малко се интересува от двете си бебета.

Затова Ронда поема грижата над малките и връща котката обратно, така че да си намери по-бързо постоянно семейство. Котенцата обаче продължават да се нуждаят от майка, която да ги топли, и тогава Ронда решава да използва най-нежното си тайно оръжие.

Жената има в дома си и любвеобилно куче на име Зука, което винаги се е разбирало добре с котките. Затова решава да го запознае с мъниците. И скоро Зука сама пожелава да осинови двете братчета.

Тя не само ги поема в обятията си, но се превръща в тяхна сянка. Благодарение на нейните грижи и топлина котенцата оцеляват. А когато стават достатъчно големи, намират и постоянен дом.

Те са осиновени заедно и имат щастливо семейство. Техният нов живот можете да видите в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати